Η συνάντηση του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου με τον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β' - "Και σε αυτό το έργο, στον Ιερό Ναό της Παναγιάς της Τήνου, θα είμαστε παρόντες"

Η συνάντηση του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου με τον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ – “Και σε αυτό το έργο, στον Ιερό Ναό της Παναγιάς της Τήνου, θα είμαστε παρόντες”

Και Τήνο και Μύκονο αλλά και Σύρο επισκέφθηκε προ δύο ημερών ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος. Στην Σύρο είχε μάλιστα την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο Β’. Στην συνάντηση που έλαβε χώρα στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας στην Ερμούπολη, το “παρών” έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης. Για την περί ης ο λόγος συνάντηση, ο κ. Χατζημάρκος σε ανάρτησή του σε ηλεκτρονικό ιστότοπο, αναφέρει: 

Στην Σύρο, μετά την Μύκονο και την Τήνο, είχαμε την εξαιρετική χαρά να δεχθούμε στα γραφεία μας τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’.

Αντικείμενο της συζήτησης μας, η συνδρομή μας στο έργο των κτηριακών παρεμβάσεων που έχει ανάγκη ένας πολύ ξεχωριστός, για όλη την χώρα, ναός, αυτός της Παναγίας της Τήνου.

Οι λύσεις βρίσκονται όποτε υπάρχει καλή διάθεση και αγαθές προθέσεις. Και σε αυτό το έργο, στον Ιερό Ναό της Παναγιάς της Τήνου, θα είμαστε παρόντες.

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο