Ο Μ. Καφούρος και η δέσμευσή του ότι θα είναι κοντά στο λαό των Κυκλάδων...

Ο Μ. Καφούρος και η δέσμευσή του ότι θα είναι κοντά στο λαό των Κυκλάδων…

Μετά την επίσκεψη στην Νάξο του υποψηφίου βουλευτή με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Κυκλάδες, Μάρκου Καφούρου (και την συνέντευξη τύπου που χτες παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ), από το πολιτικό του γραφείο εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Τη δέσμευσή του ότι θα είναι κοντά στο λαό των Κυκλάδων, με ανάδειξη των προβλημάτων τους και με δημιουργικές προτάσεις, εφόσον εκλεγεί στη Βουλή, επανέλαβε ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ του νομού Μάρκος Καφούρος σε συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στη Νάξο. Σημείωσε εμφαντικά μάλιστα ότι δεν θα μπορούσε να συμβαίνει διαφορετικά, καθώς και ο ίδιος είναι Κυκλαδίτης, που κατοικεί και εργάζεται μόνιμα στις Κυκλάδες.

Ο κ. Καφούρος χαρακτήρισε κρίσιμη την εκλογική μάχη, υπογραμμίζοντας ότι το διακύβευμα είναι εάν θα συνεχίσουμε την ομαλότητα που έχουμε και τις σημερινές κατακτήσεις ή θα πάμε αν θα πάμε σε οπισθοδρόμηση. Απηύθυνε μάλιστα πρόσκληση στήριξης του ψηφοδελτίου της ΝΔ και σε ψηφοφόρους άλλων κομμάτων που ανησυχούν, όπως χαρακτηριστικά είπε, για την πορεία του τόπου.

Αναφερόμενος στα προβλήματα των κυκλαδίτικων νησιών, ο κ. Καφούρος στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα των υποδομών (υγεία, παιδεία, ασφάλεια, μετακινήσεις), τονίζοντας ότι παρά το θετικό κεκτημένο της νησιωτικότητας, προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν με αποτέλεσμα η ζωή των νησιωτών να υπολείπεται συγκριτικά με την ηπειρωτική χώρα.

Αναφερόμενος στην οικονομία των νησιών, ο κ. Καφούρος σημείωσε την ανάγκη ισόρροπης ανάπτυξης, υπογραμμίζοντας τον κρίσιμο χαρακτήρα των τοπικών συμφώνων συνεργασίας μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου. Επεσήμανε, τέλος, την ανάγκη μεγαλύτερης συστράτευσης στον αγώνα κατά της κλιματικής κρίσης και την προστασία των φυσικών πόρων, λέγοντας ότι αποτελεί την πρόκληση της επόμενης μέρας για όλο τον πλανήτη.»

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο