Πολυτεχνείο: Τραυματίστηκε ο Νίκος Μανιός – Το tweet του Παππά

Πολυτεχνείο: Τραυματίστηκε ο Νίκος Μανιός – Το tweet του Παππά

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, βρέθηκε σήμερα Τετάρτη (17/11) στο Πολυτεχνείο για να τιμήσει την 48η επέτειο της εξέγερσης, ωστόσο τραυματίστηκε στο χέρι κατά τη διάρκεια της έντασης που σημειώθηκε το πρωί.

Την είδηση του τραυματισμού του Νίκου Μανιού, ο οποίος συμμετείχε στην εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973 και είναι γνωστός για την αντιφασιστική του δράση, έκανε γνωστή στο Twitter, ο Νίκος Παππάς, καλώντας, μεταξύ άλλων, «να απομονωθεί πολιτικά η αλητεία».

«Ο “μάγκας” & επίδοξος πορτιέρης του Πολυτεχνείου να ντρέπεται για αυτή την εικόνα. Ο αγωνιστής Νίκος Μανιός, χτυπημένος από όσους νομίζουν ότι αυτοδίκαια αποφασίζουν ποιος δικαιούται να τιμά το Πολυτεχνείο. Ντροπή. Να πάρουν θέση όλες οι οργανώσεις. Να απομονωθεί πολιτικά η αλητεία» έγραψε ο Νίκος Παππάς στην ανάρτησή του στο Twitter.

 

Πολυτεχνείο: Τραυματίστηκε ο Νίκος Μανιός – Το tweet του Παππά

Νίκος Παππάς
@nikospappas16

Ο «μάγκας» & επίδοξος πορτιέρης του Πολυτεχνείου να ντρέπεται για αυτή την εικόνα.Ο αγωνιστής Νίκος Μανιός, χτυπημένος από όσους νομίζουν ότι αυτοδίκαια αποφασίζουν ποιος δικαιούται να τιμά το Πολυτεχνείο. Ντροπή. Να πάρουν θέση όλες οι οργανώσεις. Να απομονωθεί πολιτικά η αλητεία

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο