Η Ολλανδία βάζει "απαγορευτικό" στα Ελληνικά νησιά

Η Ολλανδία βάζει “απαγορευτικό” στα Ελληνικά νησιά

Όλα τα’ χε ο πολύπαθος φέτος ελληνικός τουρισμός, οι …κόκκινες κάρτες του λείπανε. «απαγορευτικό» για τα Ελληνικά νησιά από τους …oragnie.

Νέα αρνητική εξέλιξη για τον ελληνικό Τουρισμό, καθώς με ανακοίνωση της η ολλανδική κυβέρνηση, εντάσσει τα ελληνικά νησιά στην “πορτοκαλί ζώνη”.

Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι όποιος ταξιδεύει από αυτά προς την Ολλανδία, θα αντιμετωπίζει καραντίνα 14 ημερών.

Αντιθέτως η υπόλοιπη χώρα θα παραμείνει στο “κίτρινο”, όπου επιτρέποντα τα ταξίδια χωρίς καραντίνα.

Αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα στους τουρίστες από την Ολλανδία που παραθερίζουν στα νησιά και θα φύγουν από τα αεροδρόμια τους.

Όπως πληροφορηθήκαμε όσοι βρίσκονται στα νησιά και θα αναχωρήσουν στην επιστροφή τους από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος της Αθήνας, δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Οι κορυφαίοι ολλανδικοί tour operators, ήδη ανακοινώνουν τον τερματισμό των πτήσεων για εφέτος από την Ολλανδία, καθώς, όπως επισημαίνεται, δεν υπάρχει καμία προοπτική να αλλάξουν οι ταξιδιωτικές συμβουλές σε κίτρινο.

Η ανακοίνωση της ολλανδικής κυβέρνησης που προαναγγέλει τις αλλαγές, έχει ως εξής:

Ο αριθμός των ατόμων που έχουν μολυνθεί με τον κορονοϊό, ενώ ήταν σε διακοπές στα ελληνικά νησιά, αυξήθηκε απότομα. Αυτό έχει συνέπειες για τις ταξιδιωτικές συμβουλές για τα ελληνικά νησιά. Οι ταξιδιωτικές συμβουλές θα προσαρμοστούν την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου το πρωί. Σκοπεύετε να ταξιδέψετε σε ένα ελληνικό νησί ή είστε εκεί; Λάβετε υπόψη ότι η κατάσταση για αυτό το νησί θα γίνει «πορτοκαλί» (μόνο τα απαραίτητα ταξίδια). Η χερσόνησος της Πελοποννήσου και η ηπειρωτική Ελλάδα παραμένουν «κίτρινες» (προσέξτε για κινδύνους ασφαλείας)”.

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο