“Κουβέντα για τα Ζώα” μετά ...μουσικής από την Φιλοζωική Ομάδα Νάξου

“Κουβέντα για τα Ζώα” μετά …μουσικής από την Φιλοζωική Ομάδα Νάξου

Μια καινούργια συμμαχία για την ευημερία των ζώων της Νάξου ξεκινά την δράση της με αυτή την πρώτη φιλανθρωπική εκδήλωση και στοχεύει στην υποστήριξη της φροντίδας των ζώων του νησιού καθώς και στην έναρξη ενός συμβολικού διαλόγου με τα ζώα.

Στις 4 Ιουνίου, σας περιμένουμε στον αμπελώνα Τρανάμπελο στις 6μμ, για να παίξουμε παιχνίδια, να εμπλακούμε σε επιμορφωτικές συζητήσεις σχετικά με την φροντίδα των ζώων και να απολαύσουμε τη μουσική των Siren Songs, δύο Τραγουδιστριών-Τραγουδοποιών από το Πόρτλαντ των ΗΠΑ.

Η δράση “Κουβέντα για τα Ζώα” (Parley for the Animals) γεννήθηκε από την κοινή επιθυμία μιας ομάδας (ντόπιων και μη) κατοίκων της Νάξου να συνδράμουν την Φιλοζωική Ομάδα Νάξου (NAWS) στον καθημερινό αγώνα της να βοηθήσει άρρωστα ή παραμελημένα ζώα να έχουν την φροντίδα που χρειάζονται, να τους παρέχει την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή, καθώς και να τους βρει νέες οικογένειες. Το δύσκολο αυτό έργο αναλαμβάνει με εθελοντική εργασία μια ομάδα που αποτελείται τόσο από Ναξιώτες όσο και από ανθρώπους από ολόκληρο τον κόσμο. Η Φιλοζωική Ομάδα Νάξου (NAWS) συνεργάζεται επίσης με μεγάλες ευρωπαϊκές φιλοζωικές οργανώσεις ούτως ώστε να διασφαλίσει ότι όλα τα ζώα θα βρουν ένα καινούργιο σπίτι το συντομότερο δυνατό.

Ο πρωταρχικός στόχος του Parley for the Animals είναι να γίνουν γνωστά τα θέματα που αντιμετωπίζει η Φιλοζωική Ομάδα Νάξου (NAWS) και να συζητηθούν τόσο με τους κατοίκους του νησιού όσο και με επισκέπτες και να δημιουργηθεί ένα νέο πλαίσιο για την συζήτηση των αναγκών των ζώων.

Οι ευρέως γνωστές Siren Songs από το Πόρτλαντ (Όρεγκον, ΗΠΑ) θα βρίσκονται μαζί μας στον αμπελώνα Τρανάμπελο για να στηρίξουν το έργο της NAWS και να κορυφώσουν την εκδήλωση με την ατμοσφαιρική μουσική τους, σε μια συναυλία υπό το φως της πανσελήνου.
Νωρίτερα, θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις και δραστηριότητες που θα αφορούν θέματα όπως η φροντίδα αδέσποτων ζώων, η υιοθεσία σκύλων, τα καταφύγια ζώων, η κτηνοτροφία, κ.ά.
Η εκδήλωση πλαισιώνεται από εξαιρετικό κρασί και φαγητό και η είσοδος είναι εντελώς δωρεάν.

Μπορείτε, φυσικά, να συνεισφέρετε στο έργο της NAWS σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Ο χώρος είναι περιορισμένος – Παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας σε αυτόν τον σύνδεσμο.

“Κουβέντα για τα Ζώα” μετά ...μουσικής από την Φιλοζωική Ομάδα Νάξου

Σχετικά με το “Parley for the Animals” (PFTA – “Κουβέντα για τα Ζώα”)

Το “Parley for the Animals” (PFTA – “Κουβέντα για τα Ζώα”) είναι μια δημιουργική, εκπαιδευτική και φιλοζωική κοινότητα, που έχει ως στόχο την εξεύρεση πόρων για την φροντίδα των ζώων ενώ οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται υπό την αιγίδα της, αφορούν τη συνένωση των ανθρώπων γύρω από την κοινή τους αγάπη προς τα ζώα αλλά και τη μουσική. Η πρώτη εκδήλωση δημιουργεί ένα νέο πλαίσιο δράσης, όπου τόσο ντόπιοι κάτοικοι όσο και αλλοδαποί, συναντιούνται στο νησί της Νάξου για να μοιραστούν την κοινή τους επιθυμία να φροντίσουν τα ζώα κάθε είδους. Μια προσπάθεια σύνδεσης μεταξύ ανθρώπων αλλά και ζώων, που πλαισιώνεται από εκπαιδευτικές δραστηριότητες, μουσική και κρασί.

Η αποστολή μας είναι η δημιουργία ενός δικτύου διασύνδεσης και υποστήριξης ανάμεσα σε ανθρώπους και ζώα μέσα από μουσικές εκδηλώσεις, ανοιχτές συζητήσεις και δημιουργικές δραστηριότητες. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε σε ένα βαθύτερο επίπεδο και να βιώσουμε θετικές εμπειρίες που θα αλλάξουν τις ζωές μας προς το καλύτερο, τόσο τις δικές μας όσο και αυτές των ζώων.

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023
Ώρες:
– Επιμορφωτικές δραστηριότητες: 6μμ
– Συναυλία: 8μμ

Τοποθεσία:

Αμπελώνας Τρανάμπελο, Γλινάδο, Νάξος

Δήλωση Συμμετοχής

Δωρεές

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο