Λουκέτο στο "Nammos" και το "Skorpios" μετά από ανίχνευση κρουσμάτων Κορωνοϊού

Λουκέτο στο “Nammos” και το “Skorpios” μετά από ανίχνευση κρουσμάτων Κορωνοϊού

Τα κρούσματα κορωνοϊού που εσχάτως ανιχνεύτηκαν στη Μύκονο κινητοποίσηαν την Πολιτική Προστασία και έβαλε προσωρινό «λουκέτο» στο γνωστό bar restaurant «Nammos» στη Μύκονο.

Ποδαρικό με αιφνιδιαστικούς ελέγχους έκανε κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, αποφάσισε το προσωρινό κλείσιμο του Nammos, αλλά και του «Skorpios», μετά τα κρούσματα κορωνοϊού τα οποία εντοπίστηκαν.

Οι έλεγχοι έγιναν πριν λίγες μέρες όταν κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, επισκέφθηκαν τα δύο bar-restaurant της Μυκόνου και τέσταραν με μοριακό έλεγχο όλους τους εργαζόμενους.

Συμφωνα με δημοσιεύματα, από τους 70 ελέγχους που έγιναν στο προσωπικό του Nammos, βρέθηκαν 11 θετικά κρούσματα, καθώς και άλλα 2 από το «Skorpios», με αποτέλεσμα να αποφασιστεί το προσωρινό κλείσιμο στα δύο γνωστά μπαρ.

Η απόφαση αναρτήθηκε στην Διαύγεια, με το κλείσιμο να ισχύει ως και αύριο, Παρασκευή, από τις 10 το βράδυ ως τις 7 το πρωί, τόσο στο Nammos, όσο και στο «Skorpios».

Η ανακοίνωση στην Διαύγεια

«Απόφαση αναστολής λειτουργίας των επιχειρήσεων προσφοράς οινοπνευματωδών ποτών και μαζικής εστίασης (bar-restaurant) στη Νήσο Μύκονο με τις επωνυμίες «Nammos» στην παραλία Ψαρού και «Scorpios» στην περιοχή Παράγκα για σαράντα οκτώ ώρες, ήτοι από 01.09.2020 και ώρα 20.00 έως την 03.09.2020 και ώρα 20.00, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19.»

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο