//

Ξεκινούν τα μαθήματα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως, «Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης και Ιάκωβος Ναυπλιώτης»

Ξεκινούν τα μαθήματα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως, «Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης και Ιάκωβος Ναυπλιώτης»

Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι νέοι αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία παρακολουθούν τα μαθήματα Βυζαντινης Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως, «Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης και Ιάκωβος Ναυπλιώτης».

Ετσι και φέτος ο χώρος που φιολοξενείται η Σχολή, που είναι το Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού του Αγίου Νικοδήμου, θα αποδειχθεί μικρός από την μεγάλη συμμετοχή.

Τα μαθήματα λοιπόν ξεκινούν και ώς είθισται χθες, Τρίτη το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας μετέβη στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου όπου τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως, «Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης και Ιάκωβος Ναυπλιώτης».

Μετά το πέρας του Αγιασμού ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε προς τους διδάσκοντες και τους διδασκομένους ευλογημένη και καρποφόρο σχολική χρονιά ενώ ευχαρίστησε τον Διευθυντή της Σχολής κ. Ιωάννη Κόντε και τον Καθηγητή κ. Δημήτριο Παπάνη για την εύρυθμη λειτουργία της Σχολής.

Εν συνεχεία ο λόγος δόθηκε τόσο στο Διευθυντή της Σχολής όσο και στους μαθητές οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την αγάπη του και την προσφορά του στην ως άνω Σχολή και ακολούθως ο Σεβασμιώτατος διένειμε αναμνηστικά δώρα προς τους συμμετέχοντες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο