//

Γιώργος Γρίσπος: Τα καλύτερα για τη Σχοινούσα έγιναν προ Καλλικράτη

Γιώργος Γρίσπος: Τα καλύτερα για τη Σχοινούσα έγιναν προ Καλλικράτη

Ο έμπειρος τουριστικός και αυτοδιοικητικός παράγοντας με έντονη δράση όχι μόνο στο νησί του, τη Σχοινούσα αλλά και στη Νάξο, ο Γιώργος Γρίσπος τα λέει έξω από τα δόντια.

Χρόνια ξενοδόχος αλλά και επιχειρηματίας Εστίασης είναι ένας τουριστικός παράγοντας που εμπνέει σεβασμό στις Μικρές Κυκλάδες αλλά και στη Νάξο ενώ γνωρίζει και τα της αυτοδιοίκησης καθώς θήτευσε και στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Σχοινούσας.

Μιλάει για τον τουρισμό, το μυστικό για την τουριστική έκρηξη της Σχοινούσας αλλά και των άλλων μικρών νησιών, και τι πρέπει να γίνει από δω και μπρος.

Ενδιαφέρον έχουν οι παρατηρήσεις του για το αυτοδιοικητικό δέσιμο της Σχοινούσας με τη Νάξο στον ενιαίο δήμο αλλά και τα προβλήματα που δημιουργεί. Μάλιστα χαρακτηρίζει “ψίχουλα” την συμμετοχή του Δήμου στη Σχοινούσα, ενώ εξάρει το έργο που επιτελούν οι φίλοι εφοπλιστές και μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες, φίλοι του νησιού…

Επίσης μιλάει για τα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος αλλά και την αποφασιστική συμβολή του εφοπλιστή Μαρτίνου στην δημιουργία υποδομών…

Μετάβαση στο περιεχόμενο