Το νησιώτικο τραγούδι στο προσκήνιο! - Ο Θ. Περιστεράκης και οι αδελφές Σ. και Μ. Κιοσκέρογλου μιλούν για την συνεργασία τους

Το νησιώτικο τραγούδι στο προσκήνιο! – Ο Θ. Περιστεράκης και οι αδελφές Σ. και Μ. Κιοσκέρογλου μιλούν για την συνεργασία τους

Όταν ο καταξιωμένος στιχουργός, ο εκ Νάξου ορμώμενος Θανάσης Περιστεράκης “αποκαλύπτεται”, γράφοντας νησιώτικα τραγούδια, και οι στίχοι του γίνονται τραγούδι στα χείλη και στα μουσικά όργανα (που με μαεστρία αξιοπρόσεκτη) “δουλεύουν” στα δάχτυλά τους δύο ανερχόμενες νησιώτικες φωνές (που ετούτη την εποχή ακούγονται και αρέσουν πολύ!) -και αναφερόμαστε στις αδελφές Σόφη και Μαίρη Κιοσκέρογλου-, τότε το τελικό αποτέλεσμα “μιλά” στις καρδιές όλων των νησιωτών!

Προ εβδομάδων, από το Kykladitis.gr ακούσατε την συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Θανάσης Περιστεράκης. Σήμερα, επανερχόμαστε για να ακούσετε τί μας είπαν οι αδελφές Κιοσκέρογλου για τα νέα τους τραγούδια και πώς τους έκανε… σεκόντο (στην συνέντευξη αυτήν την αυγουστιάτικη), ο συντοπίτης μας στιχουργός.

-ΑΚΟΥΣΤΕ την συνέντευξη και ένα από τα τραγούδια σε στίχους του Θανάση Περιστεράκη, που ερμηνεύει το “φρέσκο αίμα” του νησιώτικου, Σόφη και Μαίρη Κιοσκέρογλου.

-Εντός των επομένων ημερών, το Kykladitis.gr θα παρουσιάσει τα νέα τραγούδια των Σ. και Μ. Κιοσκέρογλου. 

ΔΕΙΤΕ το video

 

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο