/

Νεότερα για το θανατηφόρο τροχαίο: Το 12χρονο παιδί σε πιο σοβαρή κατάσταση.

Νεότερα για το θανατηφόρο τροχαίο:  Το 12χρονο παιδί σε πιο σοβαρή κατάσταση.

Τα νεότερα που αφορούν στο θανατηφόρο τροχαίο που έλαβε χώρα λίγο μετά από τα μεσάνυχτα στην Νάξο, είναι τα ακόλουθα:

Σύμφωνα με τον δ/ντή της Ιατρικής Υπηρεσία, Βασίλη Ραπτάκη… «Δεν είναι μαζί όλοι στο ίδιο νοσοκομείο, όπως ακούγεται. Δεν μπορεί να είναι έτσι. Σε νοσοκομείο ενηλίκων είναι ο πατέρας, όπως γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, και σε παιδιατρικά τα τρία παιδιά. Αύριο, θα πληροφορηθούμε τα νεότερα. Σε σοβαρή κατάσταση ήταν όλοι όταν έφυγαν από εδώ. Νεότερα για το θανατηφόρο τροχαίο:  Το 12χρονο παιδί σε πιο σοβαρή κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο ατύχημα που συνέβη λίγο μετά από τα μεσάνυχτα (01:30) στην επαρχιακή οδό Χώρας Νάξου – Γαλανάδου, όταν ΙΧ αυτοκίνητο κινούμενο επί της οδού για άγνωστη αιτία προσέκρουσε δίπλα από την κεντρική πύλη των εγκαταστάσεων της ΕΑΣ Νάξου. Σημειώνεται ότι στο ιδιωτικής χρήσεως Ι.Χ. αυτοκίνητο επέβαιναν και τα μέλη της αλβανικής καταγωγής οικογένειας. Ο πατέρας, η μητέρα και τα τρία παιδιά τους, 12, 15 και 16 ετών.

Όπως σε προηγούμενη ανάρτησή μας αναφέραμε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους το όχημα ξέφυγε από την πορεία του από Χώρα προς Γλινάδο και προσέκρουσε στην τσιμεντένια περίφραξη της ΕΑΣ με αποτέλεσμα η μητέρα να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα και τα υπόλοιπα σοβαρά τραυματισμένα μέλη της οικογενείας να διακομιστούν με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία των Αθηνών γύρω τις 5 τα ξημερώματα.

Οι ηλικίες των τριών παιδιών ήταν 12, 15 και 16 ετών, αντίστοιχα. Το 12χρονο παιδί ήταν σε πιο βαριά κατάσταση, όταν έγινε από το νοσοκομείο μας η διακομιδή τους στην Αθήνα».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον κάτοικο των Αγκιδίων, Β. Ρ… «γύρω στη 1:30 μετά από τα μεσάνυχτα άκουσα να στρι Νεότερα για το θανατηφόρο τροχαίο:  Το 12χρονο παιδί σε πιο σοβαρή κατάσταση. γγλίζουν για λίγα δευτερόλεπτα τα φρένα ενός αυτοκινήτου και αμέσως μετά άκουσα ένα δυνατό θόρυβο, που προφανώς ήταν από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου στον τοίχο της ΕΑΣ».

Σύμφωνα με πληροφορίες ομοεθνών της τραγικής οικογένειας που για πολλές ώρες σήμερα συζητούσαν για το τραγικό συμβάν ευρισκόμενοι στον περίβολο του Νοσοκομείου Νάξου …«Ο πατέρας βρισκόταν στην Πάρο όπου εργαζόταν για λογαριασμό ναξιώτικου συνεργείου που κατασκευάζει πισίνες. Χτες επέστρεψε από το γειτονικό νησί και μαζί με όλα τα μέλη της οικογένειάς του βγήκαν για φαγητό στην Χώρα Νάξου, απ’ όπου αργά, προφανώς μετά τα μεσάνυχτα, αναχώρησαν με το Ι.Χ τους για τον μόνιμο τόπο κατοικίας τους, στο Γλινάδο. Και έγινε ό,τι έγινε κατά τη μία και μισή μετά από τα μεσάνυχτα».

Μετάβαση στο περιεχόμενο