//

Πρώτο κουδούνι στη Νάξο. Μάσκες, νέα μέτρα, αισιοδοξία… (φωτογραφίες)

Πρώτο κουδούνι στη Νάξο. Μάσκες, μέα μέτρα, αισιοδοξία...

Μπορεί ο αγιασμός στα σχολεία να γίνει μετά τις 10:30 λόγω της μεγάλης εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού αλλά στα σχολεία όλης της Ελλάδας και της Νάξου το πρώτο κουδούνι ξεκίνησε στις 8:30.

Οι εικόνες που καταγράψαμε είναι ενδεικτικές καθώς υπήρχε αισιοδοξία για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, μιας και η προηγούμενη ολοκληρώθηκε μετ εμποδίων λόγων των μέτρων κατά της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Όμως οι μάσκες και οι αποστάσεις ήταν το ζητούμενο και αυτό προσπάθησαν να τηρήσουν από την πρώτη στιγμή οι εκπαιδευτικοί. Οι μαθητές έμπαιναν με τάξη και με απόσταση ο ένας από τον άλλον ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που φορούσαν ήδη την μάσκα τηρώντας τα μέτρα. Αυτό το είδαμε περισσότερο στα δημοτικά σχολεία, λιγότερο στα Γυμνάσια και ακόμη πιο λιγότερο στο Λύκειο Νάξου.

Γι αυτό και ο διευθυντής του σχολείου κ. Σκουλάτος καλωσορίζοντας τα παιδιά αφού τους εχήθηκε καλή χρονιά ζήτησε από τους μαθητές να τηρούν τις αποστάσεις, ιδιαίτερα στα διαλείμματαΠρώτο κουδούνι στη Νάξο. Μάσκες, μέα μέτρα, αισιοδοξία... Πρώτο κουδούνι στη Νάξο. Μάσκες, μέα μέτρα, αισιοδοξία... Πρώτο κουδούνι στη Νάξο. Μάσκες, μέα μέτρα, αισιοδοξία... Πρώτο κουδούνι στη Νάξο. Μάσκες, μέα μέτρα, αισιοδοξία... Πρώτο κουδούνι στη Νάξο. Μάσκες, μέα μέτρα, αισιοδοξία... Πρώτο κουδούνι στη Νάξο. Μάσκες, μέα μέτρα, αισιοδοξία... Πρώτο κουδούνι στη Νάξο. Μάσκες, μέα μέτρα, αισιοδοξία... Πρώτο κουδούνι στη Νάξο. Μάσκες, μέα μέτρα, αισιοδοξία... Πρώτο κουδούνι στη Νάξο. Μάσκες, μέα μέτρα, αισιοδοξία..., να φορούν υποχρεωτικά τη μάσκα και να προσαρμοστούν στις οδηγίες υγιεινής και ασφάλειας που ζήτησε να τους διαβάσουν προσεκτικά από τον ιστότοπο του Λυκείου, ενώ πρόσθεσε ότι την πρώτη ώρα θα τους εξηγήσουν τα νέα μέτρα οι καθηγητές και θα τους μοιράσουν μάσκες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο